33 000 i Ord
trettiotretusen
| Tal | 33 000 |
|---|---|
| i Ord | trettiotretusen |
| Ordningstal | trettiotretusende (33000e) |
| På en check | Trettiotretusen kronor och 00/100 öre |
| Tal | 33 000 |
|---|---|
| Ordningstal | trettiotretusende (33000e) |
33 000 med ord är trettiotretusen.
På en check skriver man Trettiotretusen kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 33 000 är trettiotretusende (33000e).