33.000 Słownie
trzydzieści trzy tysiące
| Liczba | 33.000 |
|---|---|
| Słownie | trzydzieści trzy tysiące |
| Liczebnik porządkowy | trzydzieści trzy tysiące. (33000.) |
| Na czeku | Trzydzieści trzy tysiące złotych 00/100 |
| Liczba | 33.000 |
|---|---|
33.000 słownie to trzydzieści trzy tysiące.
Na czeku pisze się Trzydzieści trzy tysiące złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 33.000 to trzydzieści trzy tysiące. (33000.).