22 i Ord
tjugotvå
| Tal | 22 |
|---|---|
| i Ord | tjugotvå |
| Ordningstal | tjugotvåde (22e) |
| På en check | Tjugotvå kronor och 00/100 öre |
| Tal | 22 |
|---|---|
| i Ord | tjugotvå |
| Ordningstal | tjugotvåde (22e) |
| På en check | Tjugotvå kronor och 00/100 öre |
22 med ord är tjugotvå.
På en check skriver man Tjugotvå kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 22 är tjugotvåde (22e).