1 138 i Ord
etttusenetthundratrettioåtta
| Tal | 1 138 |
|---|---|
| i Ord | etttusenetthundratrettioåtta |
| Ordningstal | etttusenetthundratrettioåttade (1138e) |
| På en check | Etttusenetthundratrettioåtta kronor och 00/100 öre |
| Tal | 1 138 |
|---|---|
1 138 med ord är etttusenetthundratrettioåtta.
På en check skriver man Etttusenetthundratrettioåtta kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 1 138 är etttusenetthundratrettioåttade (1138e).