1 059 i Ord
etttusenfemtionio
| Tal | 1 059 |
|---|---|
| i Ord | etttusenfemtionio |
| Ordningstal | etttusenfemtioniode (1059e) |
| På en check | Etttusenfemtionio kronor och 00/100 öre |
| Tal | 1 059 |
|---|---|
1 059 med ord är etttusenfemtionio.
På en check skriver man Etttusenfemtionio kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 1 059 är etttusenfemtioniode (1059e).