1 033 i Ord
etttusentrettiotre
| Tal | 1 033 |
|---|---|
| i Ord | etttusentrettiotre |
| Ordningstal | etttusentrettiotrede (1033e) |
| På en check | Etttusentrettiotre kronor och 00/100 öre |
| Tal | 1 033 |
|---|---|
1 033 med ord är etttusentrettiotre.
På en check skriver man Etttusentrettiotre kronor och 00/100 öre.
Ordningstalet för 1 033 är etttusentrettiotrede (1033e).