1 033 i Ord
ett tusen trettitre
| Tall | 1 033 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen trettitre |
| Ordenstall | ett tusen trettitrende (1033e) |
| På en sjekk | Ett tusen trettitre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 033 |
|---|---|
| Ordenstall | ett tusen trettitrende (1033e) |
1 033 med ord er ett tusen trettitre.
På en sjekk skriver man Ett tusen trettitre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 033 er ett tusen trettitrende (1033e).