| Număr | 2020 |
|---|---|
| în Litere | două mii douăzeci |
| Ordinal | al două mii douăzeci-lea |
| Anul Precedent | 2019 – două mii nouăsprezece |
| Anul Următor | 2021 – două mii douăzeci și unu |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2020s |
| Cifră Romană | MMXX |
2020 în Litere
două mii douăzeci
| Număr | 2020 |
|---|---|
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2020s |
| Cifră Romană | MMXX |