| Număr | 820 |
|---|---|
| în Litere | opt sute douăzeci |
| Ordinal | al opt sute douăzeci-lea (820-lea) |
| Pe un cec | Opt sute douăzeci lei și 00/100 bani |
820
is
opt sute douăzeci
Fun fact about the number 20
Întrebări frecvente
Cum se scrie 820 în litere?
820 în litere se scrie opt sute douăzeci.
Cum se scrie 820 pe un cec?
Pe un cec se scrie Opt sute douăzeci lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 820?
Forma ordinală a lui 820 este al opt sute douăzeci-lea (820-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 820 in Words (English)
🇪🇸 820 en Palabras (Español)