Liczby Słownie
820 Słownie
osiemset dwadzieścia
Liczba820
Słownieosiemset dwadzieścia
Liczebnik porządkowyosiemset dwadzieścia. (820.)
Na czekuOsiemset dwadzieścia złotych 00/100
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 820 słownie?
820 słownie to osiemset dwadzieścia.
Jak napisać 820 na czeku?
Na czeku pisze się Osiemset dwadzieścia złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 820?
Liczebnik porządkowy 820 to osiemset dwadzieścia. (820.).
Dostępne również w