| Număr | 61 |
|---|---|
| în Litere | șaizeci și unu |
| Ordinal | al șaizeci și unu-lea (61-lea) |
| Pe un cec | șaizeci și unu lei și 00/100 bani |
61
is
șaizeci și unu
Fun fact about the number 61
Întrebări frecvente
Cum se scrie 61 în litere?
61 în litere se scrie șaizeci și unu.
Cum se scrie 61 pe un cec?
Pe un cec se scrie șaizeci și unu lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 61?
Forma ordinală a lui 61 este al șaizeci și unu-lea (61-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 61 in Words (English)
🇪🇸 61 en Palabras (Español)