Numere în Litere
231
is
două sute treizeci și unu
Fun fact about the number 31
Număr231
Ordinalal două sute treizeci și unu-lea (231-lea)
Întrebări frecvente
Cum se scrie 231 în litere?
231 în litere se scrie două sute treizeci și unu.
Cum se scrie 231 pe un cec?
Pe un cec se scrie Două sute treizeci și unu lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 231?
Forma ordinală a lui 231 este al două sute treizeci și unu-lea (231-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în