| Număr | 1.600 |
|---|---|
| în Litere | o mie șase sute |
| Ordinal | al o mie șase sute-lea (1600-lea) |
| Pe un cec | O mie șase sute lei și 00/100 bani |
1.600
is
o mie șase sute
Fun fact about the number 100