| Număr | 1.231 |
|---|---|
| în Litere | o mie două sute treizeci și unu |
| Ordinal | al o mie două sute treizeci și unu-lea (1231-lea) |
| Pe un cec | O mie două sute treizeci și unu lei și 00/100 bani |
1.231
is
o mie două sute treizeci și unu
Fun fact about the number 31
Întrebări frecvente
Cum se scrie 1.231 în litere?
1.231 în litere se scrie o mie două sute treizeci și unu.
Cum se scrie 1.231 pe un cec?
Pe un cec se scrie O mie două sute treizeci și unu lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 1.231?
Forma ordinală a lui 1.231 este al o mie două sute treizeci și unu-lea (1231-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 1.231 in Words (English)
🇪🇸 1.231 en Palabras (Español)