994 Słownie
dziewięćset dziewięćdziesiąt cztery
| Liczba | 994 |
|---|---|
| Słownie | dziewięćset dziewięćdziesiąt cztery |
| Liczebnik porządkowy | dziewięćset dziewięćdziesiąt cztery. (994.) |
| Na czeku | Dziewięćset dziewięćdziesiąt cztery złotych 00/100 |