8.400 Słownie
osiem tysięcy czterysta
| Liczba | 8.400 |
|---|---|
| Słownie | osiem tysięcy czterysta |
| Liczebnik porządkowy | osiem tysięcy czterysta. (8400.) |
| Na czeku | Osiem tysięcy czterysta złotych 00/100 |
| Liczba | 8.400 |
|---|---|
8.400 słownie to osiem tysięcy czterysta.
Na czeku pisze się Osiem tysięcy czterysta złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 8.400 to osiem tysięcy czterysta. (8400.).