8.018 Słownie
osiem tysięcy osiemnaście
| Liczba | 8.018 |
|---|---|
| Słownie | osiem tysięcy osiemnaście |
| Liczebnik porządkowy | osiem tysięcy osiemnaście. (8018.) |
| Na czeku | Osiem tysięcy osiemnaście złotych 00/100 |
| Liczba | 8.018 |
|---|---|
8.018 słownie to osiem tysięcy osiemnaście.
Na czeku pisze się Osiem tysięcy osiemnaście złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 8.018 to osiem tysięcy osiemnaście. (8018.).