8.118 Słownie
osiem tysięcy sto osiemnaście
| Liczba | 8.118 |
|---|---|
| Słownie | osiem tysięcy sto osiemnaście |
| Liczebnik porządkowy | osiem tysięcy sto osiemnaście. (8118.) |
| Na czeku | Osiem tysięcy sto osiemnaście złotych 00/100 |