8.013 Słownie
osiem tysięcy trzynaście
| Liczba | 8.013 |
|---|---|
| Słownie | osiem tysięcy trzynaście |
| Liczebnik porządkowy | osiem tysięcy trzynaście. (8013.) |
| Na czeku | Osiem tysięcy trzynaście złotych 00/100 |
| Liczba | 8.013 |
|---|---|
8.013 słownie to osiem tysięcy trzynaście.
Na czeku pisze się Osiem tysięcy trzynaście złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 8.013 to osiem tysięcy trzynaście. (8013.).