8 013 i Ord
otte tusind tretten
| Tal | 8 013 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind tretten |
| Ordenstal | otte tusind tretten. (8013.) |
| På en check | Otte tusind tretten kroner og 00/100 øre |
| Tal | 8 013 |
|---|---|
8 013 med ord er otte tusind tretten.
På en check skriver man Otte tusind tretten kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 8 013 er otte tusind tretten. (8013.).