6.020 Słownie
sześć tysięcy dwadzieścia
| Liczba | 6.020 |
|---|---|
| Słownie | sześć tysięcy dwadzieścia |
| Liczebnik porządkowy | sześć tysięcy dwadzieścia. (6020.) |
| Na czeku | Sześć tysięcy dwadzieścia złotych 00/100 |
| Liczba | 6.020 |
|---|---|
6.020 słownie to sześć tysięcy dwadzieścia.
Na czeku pisze się Sześć tysięcy dwadzieścia złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 6.020 to sześć tysięcy dwadzieścia. (6020.).