460 Słownie
czterysta sześćdziesiąt
| Liczba | 460 |
|---|---|
| Słownie | czterysta sześćdziesiąt |
| Liczebnik porządkowy | czterysta sześćdziesiąt. (460.) |
| Na czeku | Czterysta sześćdziesiąt złotych 00/100 |
| Liczba | 460 |
|---|---|
460 słownie to czterysta sześćdziesiąt.
Na czeku pisze się Czterysta sześćdziesiąt złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 460 to czterysta sześćdziesiąt. (460.).