4.473 Słownie
cztery tysiące czterysta siedemdziesiąt trzy
| Liczba | 4.473 |
|---|---|
| Słownie | cztery tysiące czterysta siedemdziesiąt trzy |
| Liczebnik porządkowy | cztery tysiące czterysta siedemdziesiąt trzy. (4473.) |
| Na czeku | Cztery tysiące czterysta siedemdziesiąt trzy złotych 00/100 |