4.380 Słownie
cztery tysiące trzysta osiemdziesiąt
| Liczba | 4.380 |
|---|---|
| Słownie | cztery tysiące trzysta osiemdziesiąt |
| Liczebnik porządkowy | cztery tysiące trzysta osiemdziesiąt. (4380.) |
| Na czeku | Cztery tysiące trzysta osiemdziesiąt złotych 00/100 |