4 380 i Ord
fire tusen tre hundre åtti
| Tall | 4 380 |
|---|---|
| i Ord | fire tusen tre hundre åtti |
| Ordenstall | fire tusen tre hundre åttinde (4380e) |
| På en sjekk | Fire tusen tre hundre åtti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 4 380 |
|---|---|
4 380 med ord er fire tusen tre hundre åtti.
På en sjekk skriver man Fire tusen tre hundre åtti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 4 380 er fire tusen tre hundre åttinde (4380e).