4.140 Słownie
cztery tysiące sto czterdzieści
| Liczba | 4.140 |
|---|---|
| Słownie | cztery tysiące sto czterdzieści |
| Liczebnik porządkowy | cztery tysiące sto czterdzieści. (4140.) |
| Na czeku | Cztery tysiące sto czterdzieści złotych 00/100 |