184 Słownie
sto osiemdziesiąt cztery
| Liczba | 184 |
|---|---|
| Słownie | sto osiemdziesiąt cztery |
| Liczebnik porządkowy | sto osiemdziesiąt cztery. (184.) |
| Na czeku | Sto osiemdziesiąt cztery złotych 00/100 |
| Liczba | 184 |
|---|---|
184 słownie to sto osiemdziesiąt cztery.
Na czeku pisze się Sto osiemdziesiąt cztery złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 184 to sto osiemdziesiąt cztery. (184.).