1.463 Słownie
tysiąc czterysta sześćdziesiąt trzy
| Liczba | 1.463 |
|---|---|
| Słownie | tysiąc czterysta sześćdziesiąt trzy |
| Liczebnik porządkowy | tysiąc czterysta sześćdziesiąt trzy. (1463.) |
| Na czeku | Tysiąc czterysta sześćdziesiąt trzy złotych 00/100 |