1 463 i Ord
et tusind firehundrede treogtres
| Tal | 1 463 |
|---|---|
| i Ord | et tusind firehundrede treogtres |
| Ordenstal | et tusind firehundrede treogtres. (1463.) |
| På en check | Et tusind firehundrede treogtres kroner og 00/100 øre |