1.331 Słownie
tysiąc trzysta trzydzieści jeden
| Liczba | 1.331 |
|---|---|
| Słownie | tysiąc trzysta trzydzieści jeden |
| Liczebnik porządkowy | tysiąc trzysta trzydzieści jeden. (1331.) |
| Na czeku | Tysiąc trzysta trzydzieści jeden złotych 00/100 |