Liczby Słownie
1.320 Słownie
tysiąc trzysta dwadzieścia
Liczba1.320
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 1.320 słownie?
1.320 słownie to tysiąc trzysta dwadzieścia.
Jak napisać 1.320 na czeku?
Na czeku pisze się Tysiąc trzysta dwadzieścia złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 1.320?
Liczebnik porządkowy 1.320 to tysiąc trzysta dwadzieścia. (1320.).
Dostępne również w