Liczby Słownie
1.121 Słownie
tysiąc sto dwadzieścia jeden
Liczba1.121
Liczebnik porządkowytysiąc sto dwadzieścia jeden. (1121.)
Na czekuTysiąc sto dwadzieścia jeden złotych 00/100
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 1.121 słownie?
1.121 słownie to tysiąc sto dwadzieścia jeden.
Jak napisać 1.121 na czeku?
Na czeku pisze się Tysiąc sto dwadzieścia jeden złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 1.121?
Liczebnik porządkowy 1.121 to tysiąc sto dwadzieścia jeden. (1121.).
Dostępne również w