8 488 i Ord
åtte tusen fire hundre åttiåtte
| Tall | 8 488 |
|---|---|
| i Ord | åtte tusen fire hundre åttiåtte |
| Ordenstall | åtte tusen fire hundre åttiåttende (8488e) |
| På en sjekk | åtte tusen fire hundre åttiåtte kroner og 00/100 øre |