8 488 i Ord
otte tusind firehundrede otteogfirs
| Tal | 8 488 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind firehundrede otteogfirs |
| Ordenstal | otte tusind firehundrede otteogfirs. (8488.) |
| På en check | Otte tusind firehundrede otteogfirs kroner og 00/100 øre |