5 522 i Ord
fem tusen fem hundre tjueto
| Tall | 5 522 |
|---|---|
| i Ord | fem tusen fem hundre tjueto |
| Ordenstall | fem tusen fem hundre tjuetonde (5522e) |
| På en sjekk | Fem tusen fem hundre tjueto kroner og 00/100 øre |
| Tall | 5 522 |
|---|---|
5 522 med ord er fem tusen fem hundre tjueto.
På en sjekk skriver man Fem tusen fem hundre tjueto kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 5 522 er fem tusen fem hundre tjuetonde (5522e).