5 212 i Ord
fem tusen to hundre tolv
| Tall | 5 212 |
|---|---|
| i Ord | fem tusen to hundre tolv |
| Ordenstall | fem tusen to hundre tolvnde (5212e) |
| På en sjekk | Fem tusen to hundre tolv kroner og 00/100 øre |
| Tall | 5 212 |
|---|---|
5 212 med ord er fem tusen to hundre tolv.
På en sjekk skriver man Fem tusen to hundre tolv kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 5 212 er fem tusen to hundre tolvnde (5212e).