5 101 i Ord
fem tusen ett hundre en
| Tall | 5 101 |
|---|---|
| i Ord | fem tusen ett hundre en |
| Ordenstall | fem tusen ett hundre ennde (5101e) |
| På en sjekk | Fem tusen ett hundre en kroner og 00/100 øre |
| Tall | 5 101 |
|---|---|
5 101 med ord er fem tusen ett hundre en.
På en sjekk skriver man Fem tusen ett hundre en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 5 101 er fem tusen ett hundre ennde (5101e).