5 101 i Ord
fem tusind et hundrede en
| Tal | 5 101 |
|---|---|
| i Ord | fem tusind et hundrede en |
| Ordenstal | fem tusind et hundrede en. (5101.) |
| På en check | Fem tusind et hundrede en kroner og 00/100 øre |
| Tal | 5 101 |
|---|---|
5 101 med ord er fem tusind et hundrede en.
På en check skriver man Fem tusind et hundrede en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 5 101 er fem tusind et hundrede en. (5101.).