242 i Ord
to hundre førtito
| Tall | 242 |
|---|---|
| i Ord | to hundre førtito |
| Ordenstall | to hundre førtitonde (242e) |
| På en sjekk | To hundre førtito kroner og 00/100 øre |
| Tall | 242 |
|---|---|
| Ordenstall | to hundre førtitonde (242e) |
242 med ord er to hundre førtito.
På en sjekk skriver man To hundre førtito kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 242 er to hundre førtitonde (242e).