234 i Ord
to hundre trettifire
| Tall | 234 |
|---|---|
| i Ord | to hundre trettifire |
| Ordenstall | to hundre trettifirende (234e) |
| På en sjekk | To hundre trettifire kroner og 00/100 øre |
| Tall | 234 |
|---|---|
| Ordenstall | to hundre trettifirende (234e) |
234 med ord er to hundre trettifire.
På en sjekk skriver man To hundre trettifire kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 234 er to hundre trettifirende (234e).