233 i Ord
to hundre trettitre
| Tall | 233 |
|---|---|
| i Ord | to hundre trettitre |
| Ordenstall | to hundre trettitrende (233e) |
| På en sjekk | To hundre trettitre kroner og 00/100 øre |
| Tall | 233 |
|---|---|
| Ordenstall | to hundre trettitrende (233e) |
233 med ord er to hundre trettitre.
På en sjekk skriver man To hundre trettitre kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 233 er to hundre trettitrende (233e).