2 142 i Ord
to tusen ett hundre førtito
| Tall | 2 142 |
|---|---|
| i Ord | to tusen ett hundre førtito |
| Ordenstall | to tusen ett hundre førtitonde (2142e) |
| På en sjekk | To tusen ett hundre førtito kroner og 00/100 øre |
| Tall | 2 142 |
|---|---|
2 142 med ord er to tusen ett hundre førtito.
På en sjekk skriver man To tusen ett hundre førtito kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 2 142 er to tusen ett hundre førtitonde (2142e).