1 981 i Ord
ett tusen ni hundre åttien
| Tall | 1 981 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ni hundre åttien |
| Ordenstall | ett tusen ni hundre åttiennde (1981e) |
| På en sjekk | Ett tusen ni hundre åttien kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 981 |
|---|---|
1 981 med ord er ett tusen ni hundre åttien.
På en sjekk skriver man Ett tusen ni hundre åttien kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 981 er ett tusen ni hundre åttiennde (1981e).