1 670 i Ord
ett tusen seks hundre sytti
| Tall | 1 670 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen seks hundre sytti |
| Ordenstall | ett tusen seks hundre syttinde (1670e) |
| På en sjekk | Ett tusen seks hundre sytti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 670 |
|---|---|
1 670 med ord er ett tusen seks hundre sytti.
På en sjekk skriver man Ett tusen seks hundre sytti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 670 er ett tusen seks hundre syttinde (1670e).