1 220 i Ord
ett tusen to hundre tjue
| Tall | 1 220 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen to hundre tjue |
| Ordenstall | ett tusen to hundre tjuende (1220e) |
| På en sjekk | Ett tusen to hundre tjue kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 220 |
|---|---|
1 220 med ord er ett tusen to hundre tjue.
På en sjekk skriver man Ett tusen to hundre tjue kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 220 er ett tusen to hundre tjuende (1220e).