1 210 i Ord
ett tusen to hundre ti
| Tall | 1 210 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen to hundre ti |
| Ordenstall | ett tusen to hundre tinde (1210e) |
| På en sjekk | Ett tusen to hundre ti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 1 210 |
|---|---|
1 210 med ord er ett tusen to hundre ti.
På en sjekk skriver man Ett tusen to hundre ti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 1 210 er ett tusen to hundre tinde (1210e).