8.348 in Woorden
achtduizenddriehonderdachtenveertig
| Getal | 8.348 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizenddriehonderdachtenveertig |
| Rangtelwoord | achtduizenddriehonderdachtenveertigste (8348e) |
| Op een cheque | Achtduizenddriehonderdachtenveertig euro en 00/100 cent |