8.122 in Woorden
achtduizendhonderdtweeëntwintig
| Getal | 8.122 |
|---|---|
| in Woorden | achtduizendhonderdtweeëntwintig |
| Rangtelwoord | achtduizendhonderdtweeëntwintigste (8122e) |
| Op een cheque | Achtduizendhonderdtweeëntwintig euro en 00/100 cent |