8 122 i Ord
otte tusind et hundrede toogtyve
| Tal | 8 122 |
|---|---|
| i Ord | otte tusind et hundrede toogtyve |
| Ordenstal | otte tusind et hundrede toogtyve. (8122.) |
| På en check | Otte tusind et hundrede toogtyve kroner og 00/100 øre |