80 in Woorden
tachtig
| Getal | 80 |
|---|---|
| in Woorden | tachtig |
| Rangtelwoord | tachtigde (80e) |
| Op een cheque | Tachtig euro en 00/100 cent |
| Getal | 80 |
|---|---|
| in Woorden | tachtig |
| Rangtelwoord | tachtigde (80e) |
| Op een cheque | Tachtig euro en 00/100 cent |
80 in woorden is tachtig.
Op een cheque schrijf je Tachtig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 80 is tachtigde (80e).